Download KRESZ Teszt MOD APK v1.4.0 [] for Android

Name KRESZ Teszt
Category Education
Size 23.1MB
Popularity 2670
Publisher Wheeler. Learn to drive.
Score 6.0
Publish Date 16/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play KRESZ Teszt Google Play

Mod Info:

KRESZ Teszt

KRESZ Teszt Game Introduction :

Az egyre bekorlátozottabb életvitel mellett egyre többen vágynak a szabadságra, amit az autóvezetés jelent. A tömegközlekedés által adott kötöttségek sokak számára megnehezítik a mindennapokat. Ugyanakkor rohanó világunk nem sok helyet hagy arra, hogy új készségeket sajátítsunk el, hiszen a meglévők megtartása is rengeteg időt és energiát vesz igényben. Kezdjen neki a jogosítvány megszerzésének még ma!
Online kurzus
Megértjük, hogy nem sok ideje jut a tanulásra, hiszen a munka, a család és az hétköznapok egyéb elmaradhatatlan teendői mellett nem sok idő jut új készségek elsajátítására. Online videóink rendezett és kimunkált tananyagának segítségével bárhol és bármikor könnyedén elsajátíthatja mindazt, amit egy sikeres kresz vizsga letételéhez szükséges.
Gyakorló kérdések.
Köztudottan a tudás megszerzése önmagában nem elég, hiszen annak megtartására és elmélyítésére legalább annyi szükség van. Véletlenszerűen összeállított kérdéseink segítségével erőlködés nélkül teheti az alapvető készségeink egyikévé a kresz ismeretét. Mindezt továbbra is a legnagyobb előnnyel, amit egy mobil alkalmazás kínálhat, hiszen mindez a saját maga által meghatározott időben és mértékben történik kötöttségek nélkül.
Kresz táblák
Az applikációnkban megtalálható az összes 2021-ben joghatályos útjelző tábla, így nem kell aggódnia, hogy a tudásanyag, amiből készül eléggé friss vagy sem. Rendszerezett adatbázisunk segítségével mobiljáról bárhonnan hozzáférhet mindehhez amikor csak kívánja.
Teszt szimulátor
Ha izzadó tenyerek nélkül szeretné megfogni a tollat a vizsga napján szerezzen sziklaszilárd magabiztosságot kresz tesztünk segítségével. Az időkorlátos, visszaszámlálóval ellátott felületen szoktathatja magát az igazi vizsga körülményeihez így nem érheti meglepetés. A legtöbb vizsgázót nem tudásanyag hiánya vagy a nem elégséges készülés tartja vissza a kresz vizsga sikeres letételétől, hanem a vizsgázás körülményeinek szokatlansága. Engedje meg, hogy segítsünk!
Tesztek mentése
Alkalmazásunk automatikusan és részletesen eltárolja a korábbi tesztjeinek eredményét, így bármikor megtekintheti azokat. Ezáltal alkalma adódik szemmel tartani fejlődését és így kiértékelheti az előrehaladást. Ugyanakkor könnyedén derül fény a kevésbé erős részterületekre, ahol még gyakorlásra és esetleg ismétlésre van szükség.

KRESZ Teszt Game screenshot :

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *